Strona główna » Racje wojskowe, żywność » Konserwy, puszki » Kurczak w sosie węgierskim gorąca puszka
Kurczak w sosie węgierskim gorąca puszka

Kurczak w sosie węgierskim gorąca puszka

ARPOL

Dostępność: Aktualnie niedostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 14,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 24,50 zł

Chwilowo niedostępny

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Kurczak w sosie węgierskim

Charakterystyka:

Kurczak w sosie węgierskim - danie samopodgrzewające się

Konserwa mięsno-warzywna, sterylizowana.

Składniki: woda, mięso drobiowe z kurczaka (30%), koncentrat pomidorowy (5%), warzywa (cebula, marchew, pasternak, papryka), ryż, mąka pszenna, sól, olej roślinny rzepakowy, przyprawy.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 449 kJ/107 kcal; tłuszcz 5,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g; węglowodany 5,4 g, w tym cukry 1,2 g; białko 9,4 g; sól 0,8 g.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 0 do 25oC. Nie zamrażać.

Wyprodukowano w Polsce.

Masa netto: 400 g 

 

Sposób przygotowania do spożycia

1. Zdjąć plastikowe wieczko

2. Otworzyć puszkę wewnętrzną pociągając za zawleczkę.

3. Dokłądnie wymieszać danie.

4. Używając załączonego szpikulca przebić do pełnej głębokości 6 otworów widocznych w pierścieniu pomiędzy puszkami.

5. Po chwili w powstałych otworach może pojawić się para wodna.

6. Przykryć plastikowym wieczkiem, mieszać od czasu do czasu, odczekać 8-12 min.

 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu